Lezing Kanker Kansen

112 mensen hebben dit evenement bekeken.
Gratis

In het Chinees heeft het woord ‘crisis’ twee karakters. Het ene betekent ‘bedreiging’ en het andere betekent ‘kans’. Een kankerdiagnose wordt vaak als bedreiging gezien, maar misschien is het ook een kans. Iemand zei nadat hijzelf een kankerdiagnose had gekregen: kanker is een cursus, een cursus die door het leven gegeven wordt. In deze cursus leer je wie je bent, wie je wilt zijn en waarom je hier bent. Dan is een kankerdiagnose een kans zijn om versneld te leren wat er belangrijk is in het leven en kun je de richting van je leven bijsturen. 

Mensen die kanker in remissie hebben zeggen vaak dat ze op een andere manier in het leven staan. De één zegt de baan op en begint met werk waar het hart ligt. Een ander heeft niet meer het werk op nummer 1 staan op het prioriteitenlijstje maar brengt liever meer tijd door met familie. Men staat anders in het leven, door de ervaring met kanker. Hoe zou het zijn als we kanker voortaan gebruiken om bewuster te leven… 

In het boek Kanker Kansen is een reisroute opgenomen hoe je dit proces een richting kunt geven. Want voor zowel degene met een kankerdiagnose alsook de mensen daar omheen, kunnen ontzettend veel doen om het helingsproces van binnenuit te ondersteunen.  Vanavond vertel ik je graag over de mogelijkheden om na je kankerdiagnose de regie in eigen hand te nemen.

  Schrijf je in!

  Om je aan te melden voor dit evenement kun je je gegevens mailen naar info@kankerkansen.nl.

  Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

   

  Datum en tijd

  23 november 2023 om 19:30 aan
  23 november 2023 om 20:30

  Deel met anderen