Logosynthese®

Bij een diagnose kanker komen angst en paniek vaak om de hoek kijken: angst voor de toekomst, zorgen over de behandelingen of angst voor (over)lijden. Deze angst zorgt voor stress in het lichaam. Stress zorgt er voor dat het lichaam minder goed herstelt: stress blokkeert het werk aan het immuunsysteem en de celvernieuwing.

Logosynthese® is een nieuwe, efficiënte methode om de angst naar beneden bij te stellen. Dit gebeurt niet alleen bij degene die een diagnose kanker heeft gekregen, ook bij de mensen er omheen.

Wanneer de mensen rondom de persoon die een diagnose kanker gekregen heeft, meer in harmonie zijn, dan is het voor deze persoon gemakkelijker om zich te richten op het herstelproces. Door meer in balans te zijn, is het mogelijk om het herstelproces op een positieve manier te beïnvloeden.

Zelf aan de slag met Logosynthese®

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis 5 geluidsopnames waarbij je zelf kunt oefenen met Logosynthese®. Je ontvangt bij je inschrijving tegelijkertijd ook 3 opnames met meditatieoefeningen. 

1. Ik ben bang voor kanker

2. Ik heb een vervelende herinnering aan kanker

3. Ik ben bang voor de toekomst

4. Ik ben bestraald

5. Ik heb chemotherapie

    Je ontvangt de link naar de opnames direct na inschrijving in je mailbox.